این سازه با معماری منحصر به فرد توسط گروه معماری نروژی در طی سه سال بهره برداری و به اتمام رسید.
( رون گراسدال ) رهبر گروه معمارانی که در ساخت این رستوران زیردریایی مشارکت داشته در مورد سیستم روشنایی این رستوران می گوید:
نور پردازی بیرون بسیار مهم است زیرا در فصل زمستان و در هنگام عصر بسیار تاریک خواهد بود و بدون نور تنها انعکاس رستوران را روی پنجره خواهید دید.
از فواید این سازه این است که طبیعت را با زمین مرتبط میسازد.
و این را میتوانید با ایمنی کامل به شکلی بسیار زیبا و دراماتیک در سازه ای که از زمین به زیر آب رفته است.
به دنیای زیر آب سفر کنید.
و چیزی را تجربه کنید که در حالت طبیعی امکان و تجربه آن برای شما وجود نخواهد داشت.
رزرواسیون رستوران از آپریل سال ۲۰۱۹ میلادی آغاز شده است .
گراسدال می گویند بهترین راه برای سفر به این رستوران ابتدا چک کردن وضعیت آب و هوای منطقه است.
زیرا هیجان انگیزترین تجربه آمدن به اینجا در فصول خشن سال خواهد بود.
و بسیار فوق العاده است که برای بیننده سطح دریا در اثر امواج بزرگ و بارش باران در هم شکسته شده و این موضوع نمایی بسیار دراماتیک و زیبا را به وجود خواهد آورد.
اما همزمان شما در درون رستوران احساس آرامش و امنیت خواهید کرد.
و در آخر جالب است بدانید هزینه یک وعده غذا در این رستوران ۱۳۰ دلار می باشد.